Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
06 ianuarie 2017, 14:45 Natura şi turismul views 6706
Traseu închis în sudul țării
06 ianuarie 2017, 14:45 Natura şi turismul views 6706

Traseu închis în sudul țării

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor informează că, în urmă cu puțin timp, s-a luat decizia ca traseul Taraclia-Cahul, porțiunea dintre localitățile Ciumai și Burlăceni, să fie închisă din cauza ninsorii viscolite.

Din cauza vremii, și activitatea Portului Internațional de Mărfuri și Pasageri Giurgiulești a fost sistată, iar accesul trenurilor marfare spre Giurgiulești a fost restricționat.

Cel mai greu se circulă pe drumurile din raioanele de centru și sud ale Republicii Moldova, unde meteorologii au emis avertizare cod portocaliu de vreme rea.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

vremea , drum , transport , ninsori

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
2712 locuitori

Speia este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Grigoriopol și la 80 km de Chișinău. Populaţia satului Speia alcătuia 2712 oameni în anul 2012. Satul Speia a fost menționat documentar în anul 1711.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.