Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
15 februarie 2016, 11:43 Turismul în Moldova views 6234
Cele mai importante componente ale turismului moldovenesc vor fi premiate
15 februarie 2016, 11:43 Turismul în Moldova views 6234

Cele mai importante componente ale turismului moldovenesc vor fi premiate

Pe 4 martie curent, Federația de Promovare a Turismului din Moldova (FPTM) va premia cele mai importante componente ale turismului din Republica Moldova. La fel, vor fi premiate cel mai bun spot video, cea mai reușită fotografie, istorioară și aplicație de promovare a turismului din țară.

Astfel, la Gala Turismului Republicii Moldova vor fi premiați cei mai de succes oameni și instituții care s-au implicat activ în promovarea turismului din întreaga țară, aceștia fiind nominalizați în unul dintre cele 16 topuri organizate de FPTM. Printre aceste topuri se numără: 50 cele mai bune agenții de turism, 50 de oameni ai turismului, 10 destinații turistice recomandate turiștilor străini, 10 ghizi turistici din țară recomandați turiștilor străini, 10 cele mai bune site-uri turistice din RM, 10 meșteri populari, 10 bucate îndrăgite de turiștii care ne vizitează.

Deținătorii celui mai reușit spot video, fotografie, istorioară sau aplicație de promovare a turismului vor fi premiați cu sume de 250-5000 de lei. Cîștigătorii vor fi aleși de către locuitorii țării și un grup de experți.

Proiectul are drept scop promovarea turismului autohton la nivel național, prin stimularea participării cetățenilor Republicii Moldova la viața de zi cu zi a industriei turismului.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

turism , premiu , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1319 locuitori

Ţigăneşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Ţigăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Strășeni și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1319 oameni. Satul Ţigăneşti a fost menționat documentar în anul 1622.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.