Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
07 aprilie 2015, 17:18 Natura şi turismul views 7773
Program de training în Suedia pentru tinerii profesioniști din R. Moldova
07 aprilie 2015, 17:18 Natura şi turismul views 7773

Program de training în Suedia pentru tinerii profesioniști din R. Moldova

Institutul Suedez are plăcerea de a invita factorii de decizie politică, funcționarii publici și reprezentanții societății civile din Belarus, Georgia, Lituania, Moldova, Suedia și Ucraina să aplice pentru participare la programul de training organizat de Academia de Vară a Institutului Suedez (SAYP) pentru tinerii profesioniști.

Sesiunile de instruire vor avea loc în Suedia, la Universitatea Lund în perioada 8-20 iunie și la Universitatea Malmö între 15- 26 iunie, în fiecare sesiune având posibilitatea să participe câte 30-36 studenți.

Participarea la sesiunea de instruire este gratuită și include costuri pentru masă, cazare și transport internațional spre Suedia. Programul include de asemenea posibilități, de a participa la follow-up-uri și workshop-uri tematice, în calitate de colegi din rețeaua absolvenților Institutului Suedez - o vastă rețea profesională de contacte globale, menite să promoveze bune practici și procese de învățare reciprocă pentru un viitor durabil.

Pentru mai multe informații cu privire la criteriile de eligibilitate, cerințe și instrucțiuni referitoare la procedura de aplicare, vizitați următoarea pagină de web: eng.si.se

Trimiteți cererile, utilizând portalul de aplicare on-line al Institutului Suedez. Portalul va fi deschis pentru aplicații în perioada 30 martie-24 aprilie 2015.

Academia de Vară a Institutului Suedez pentru Tinerii Profesioniști (SAYP) este un program de instruire dezvoltat pentru a construi capacitatea și rezistența în practica de guvernare în țările din regiunea Mării Baltice și Parteneriatul Estic. În același timp, accentul pus de SAYP este de a consolida capacitățile individuale ale tinerilor profesioniști și pentru a corespunde cerințelor de guvernanță modernă.

Sursa: edu.md

Cuvinte cheie:

studii , tineret , Suedia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1369 locuitori

Sărata-Răzeşi este un sat şi comună din raionul Leova. Sărata-Răzeşi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1369 de oameni. Satul Sărata-Răzeşi a fost menționat documentar în anul 1775.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.