Mergi spre compartimentul: Cultura
24 iulie 2017, 15:45 Cultura views 5063
Un fotograf din Transnistria a cîștigat marele premiu Bob Books Photobook Award
24 iulie 2017, 15:45 Cultura views 5063

Un fotograf din Transnistria a cîștigat marele premiu Bob Books Photobook Award

Fotograful din regiunea transnistreană, Anton Polyakov, a cîștigat marele premiu Bob Books Photobook Award pentru seria de fotografii „Transnistria conglomerate", anunță publicația de specialitate British Journal of Photography, citată de Agora.

„Transnistria conglomerate" de Anton Polyakov este un proiect care explorează viața „unei țări care nu există" și reprezintă „o documentare profundă a schimbărilor și evenimentelor de zi cu zi care formează statul".

„Am fost imediat captivați de munca lui Anton Polyakov", spune Ibolya, Managing Director la Bob Books. „Imaginile lui te trag în viața de zi cu zi a oamenilor care locuiesc într-o lume foarte neobișnuită. Anton dă vocea locuitorilor Transnistriei și-i aduce în conștiința noastră cu o abilitate extraordinară".

Locul doi a fost împărțit între Harikrishna Katragadda, India și Neus Solà, Spania.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

fotografie , concurs , premiu , Transnistria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1845
Populația:
2201 locuitori

Satul Nou este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Satul Nou este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cimișlia și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2201 oameni. Satul Nou a fost menționat documentar în anul 1845.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.