Mergi spre compartimentul: Cultura
26 august 2015, 10:30 Cultura views 8481
Sfârşit de august sub lună plină
26 august 2015, 10:30 Cultura views 8481

Sfârşit de august sub lună plină

Organizatorii Festivalului Luna Plina propun un sfârşit de august „în armonie cu natura sub ritmul muzicii". Evenimentul, care este la prima ediţie, va avea loc între 28 şi 30 august, în mijlocul naturii, în Valea Mare – Bardar, la aproximativ 15 km de Chişinău, transmite IPN.

Festivalul va aduna peste 30 de DJ şi artişti atât locali, cât şi internaţionali, totul pe fundalul unei multitudini de activităţi în aer liber. Conceptul prevede trei scene, foodcourt deschis non-stop, activităţi sportive şi recreative, zona pentru amplasarea corturilor, meditaţie şi dans sub stele. Organizatorii promit să pună la dispoziţia participanţilor toate cele necesare pentru a putea rămâne confortabil pe perimetrul festivalului pe toată durata acestuia.

Preţul biletului cumpărat în prealabil, de pe fest.md, este de 130 de lei, iar la intrare pe teritoriul festivalului – 150 de lei. Biletul este pentru toate cele 3 zile de festival şi oferă acces nelimitat la toate activităţile din program. Cei care vor veni la festival cu bicicleta vor putea cumpăra biletele cu o reducere de 30%.

Din Chişinău se poate ajunge la festival cu microbuzele care pornesc de la Gara Auto Sud, din 30 în 30 de minute, în direcţia Bardar. Acestea vor fi marcatre corespunzător şi au oprire la intrarea în perimetrul Luna Plina Fest.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

Festival , cultura , vara , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1433
Populația:
2472 locuitori

Balasineşti este un sat şi comună din raionul Briceni. Satul este situat pe valea rîului Vilia, la 15 km de staţia calea ferată Lipcani, la 18 km sud-vest de oraşul Briceni, la 38 km de oraşul Edineţ şi la 235 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2472 de oameni. Prima atestare documentară a satului Balasineşti din ţinutul Hotin datează din octombrie 1433.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.