19 december 2018, 11:50 views 11009
La Ciocana a fost împodobit bradul de Anul Nou, luat din sectorul Rîşcani (Video)
19 december 2018, 11:50 views 11009

La Ciocana a fost împodobit bradul de Anul Nou, luat din sectorul Rîşcani (Video)

Pretorul sectorului Ciocana Sinilga Şcolnic a publicat un videoclip emoționant cu invitația la inaugurarea bradului de Anul Nou de pe bulevardul Mircea cel Bătrîn.

Numai că iată Doamna Sinilga "a uitat" să reamintească faptul că bradul a fost, efectiv, furat de la locuitorii din sectorul Rîşcani, unde acest bradul de Anul Nou a fost decorat pentru sărbătorile de iarnă aproape de la apariția sa în faţa Palatul Sindicatelor... Acum deja Palatul Sindicatelor nu mai este, în locul acestuia este înălțat încă un hipermarket.

Vă reamintim că în primele zile ale lunii decembrie, la ordinul vice-primarului Nistor Grozavu, cel mai frumos brad viu din sectorul Rîşcani a fost răsădit de către muncitorii de la „Spaţii Verzi" și transplantat pe bulevardul central din sectorul Ciocana.

Source: noi.md

Keywords:

Ciocana , brad , Anul Nou

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
91 locuitori

Lidovca este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Ungheni și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 91 de oameni. Satul Lidovca a fost menționat documentar în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.