Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 decembrie 2018, 11:50 views 10975
La Ciocana a fost împodobit bradul de Anul Nou, luat din sectorul Rîşcani (Video)
19 decembrie 2018, 11:50 views 10975

La Ciocana a fost împodobit bradul de Anul Nou, luat din sectorul Rîşcani (Video)

Pretorul sectorului Ciocana Sinilga Şcolnic a publicat un videoclip emoționant cu invitația la inaugurarea bradului de Anul Nou de pe bulevardul Mircea cel Bătrîn.

Numai că iată Doamna Sinilga "a uitat" să reamintească faptul că bradul a fost, efectiv, furat de la locuitorii din sectorul Rîşcani, unde acest bradul de Anul Nou a fost decorat pentru sărbătorile de iarnă aproape de la apariția sa în faţa Palatul Sindicatelor... Acum deja Palatul Sindicatelor nu mai este, în locul acestuia este înălțat încă un hipermarket.

Vă reamintim că în primele zile ale lunii decembrie, la ordinul vice-primarului Nistor Grozavu, cel mai frumos brad viu din sectorul Rîşcani a fost răsădit de către muncitorii de la „Spaţii Verzi" și transplantat pe bulevardul central din sectorul Ciocana.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ciocana , brad , Anul Nou

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Suhaia Rîbnița este un sat din cadrul comunei Cobasna din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Rîbnița și la 126 km de Chișinău. În prezent este o localitate depopulată. Satul Suhaia Rîbnița a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.