12 april 2018, 11:55 Health views 7615
Zeci de oameni au ajuns la spital, după ce au căzut pe gheaţă
12 april 2018, 11:55 Health views 7615

Zeci de oameni au ajuns la spital, după ce au căzut pe gheaţă

Zeci de persoane au ajuns la spital, după ce au căzut pe gheaţă, săptămîna trecută. În secţiile traumatologie şi ortopedie din spitalele din Chişinău, s-au adresat în jur de 90 de oameni.

Potrivit şefului adjunct al Direcţiei Sănătate, Viorica Baltă, numărul este de aproape două ori mai mare comparativ cu săptămîna anterioară.

Potrivit meteorologilor, în această săptămînă scăpăm de ger, dar, de miercuri, revin ninsorile şi lapoviţa.

Spre sfîrșitul săptămînii, precipitaţiile se vor intensifica în jumătatea de nord a țării. Totodată, temperaturile sînt în creștere. În sud vor ajunge pînă la plus 6, în nord - pînă la plus 4, iar în centrul ţării va fi cu un grad mai cald. Nici nopţile nu vor mai fi atît de geroase.

Source: publika.md

Keywords:

gheata , spital , sanatate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
340 locuitori

Gordineştii Noi este un sat din cadrul oraşului Edineţ, raionul Edineţ. Satul Gordineştii Noi se află la 5 km de oraşul Edineţ, la 13 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, 207 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 340 locuitori. Satul Gordineştii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.