04 decembrie 2018, 11:55 Sănătate views 7582
Zeci de oameni au ajuns la spital, după ce au căzut pe gheaţă
04 decembrie 2018, 11:55 Sănătate views 7582

Zeci de oameni au ajuns la spital, după ce au căzut pe gheaţă

Zeci de persoane au ajuns la spital, după ce au căzut pe gheaţă, săptămîna trecută. În secţiile traumatologie şi ortopedie din spitalele din Chişinău, s-au adresat în jur de 90 de oameni.

Potrivit şefului adjunct al Direcţiei Sănătate, Viorica Baltă, numărul este de aproape două ori mai mare comparativ cu săptămîna anterioară.

Potrivit meteorologilor, în această săptămînă scăpăm de ger, dar, de miercuri, revin ninsorile şi lapoviţa.

Spre sfîrșitul săptămînii, precipitaţiile se vor intensifica în jumătatea de nord a țării. Totodată, temperaturile sînt în creștere. În sud vor ajunge pînă la plus 6, în nord - pînă la plus 4, iar în centrul ţării va fi cu un grad mai cald. Nici nopţile nu vor mai fi atît de geroase.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

gheata , spital , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1603
Populația:
627 locuitori

Grebleşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Grebleşti și Mărtineşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Strășeni și la 42 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 627 de oameni. Satul Greblești a fost menționat documentar în anul 1603.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.