28 april 2015, 16:07 Kaleidoscope views 10431
Record mondial pentru rezolvarea unui cub Rubik (Video)
28 april 2015, 16:07 Kaleidoscope views 10431

Record mondial pentru rezolvarea unui cub Rubik (Video)

Adolescentul american Collin Burns a bătut recordul mondial de viteză la rezolvarea unui cub Rubik, terminând puzzle-ul în 5 secunde şi 25 de sutimi, în condiţiile în care majoritatea oamenilor au nevoie de cel puţin cinci secunde pentru a realiza prima mişcare a faţetelor cubului.

reuşita lui Collin Burns a avut loc sâmbătă, în cadrul unui concurs dedicat rezolvării acestui puzzle, organizat la liceul Central Bucks West din Doylestown, în statul american Pennsylvania.

Recordul anterior, de 5,55 secunde, era deţinut de olandezul Mats Valk.

Deşi reuşita lui Collin Burns nu fusese menţionată pe paginawww.worldcubeassociation.org, un reprezentant al asociaţiei a confirmat duminică pentru Mashable că tânărul este deţinătorul recordului mondial.

Source: www.mediafax.ro

Keywords:

record , cub Rubik , video

Comments

 (1)
  • #1 guest Reply Quote selected
    Сильно сомневаюсь. 17 секунд поверить ещё могу. 
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
436 locuitori

Fetiţa este un sat din cadrul comunei Albina, raionul Cimişlia. Localitatea Fetița se află la distanța de 24 km de orașul Cimișlia și la 48 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 436 de oameni. Satul Fetița a fost atestat în anul 1907.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.