28 aprilie 2015, 16:07 Caleidoscop views 10417
Record mondial pentru rezolvarea unui cub Rubik (Video)
28 aprilie 2015, 16:07 Caleidoscop views 10417

Record mondial pentru rezolvarea unui cub Rubik (Video)

Adolescentul american Collin Burns a bătut recordul mondial de viteză la rezolvarea unui cub Rubik, terminând puzzle-ul în 5 secunde şi 25 de sutimi, în condiţiile în care majoritatea oamenilor au nevoie de cel puţin cinci secunde pentru a realiza prima mişcare a faţetelor cubului.

reuşita lui Collin Burns a avut loc sâmbătă, în cadrul unui concurs dedicat rezolvării acestui puzzle, organizat la liceul Central Bucks West din Doylestown, în statul american Pennsylvania.

Recordul anterior, de 5,55 secunde, era deţinut de olandezul Mats Valk.

Deşi reuşita lui Collin Burns nu fusese menţionată pe paginawww.worldcubeassociation.org, un reprezentant al asociaţiei a confirmat duminică pentru Mashable că tânărul este deţinătorul recordului mondial.

Sursa: www.mediafax.ro

Cuvinte cheie:

record , cub Rubik , video

Comentarii

 (1)
  • #1 guest Răspunde Citează selecţia
    Сильно сомневаюсь. 17 секунд поверить ещё могу. 
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1792
Populația:
2055 locuitori

Corjova este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Corjova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dubăsari și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2055 de oameni. Satul Corjova a fost menționat documentar în anul 1792.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.