18 march 2016, 14:15 Moldovan Diaspora views 8097
Adunarea Popoarelor din Moldova susține ideile apărării Patriei noastre
18 march 2016, 14:15 Moldovan Diaspora views 8097

Adunarea Popoarelor din Moldova susține ideile apărării Patriei noastre

Organizaţia Obştească «Adunarea popoarelor din Moldova» susține ideile apărării Patriei noastre, prezentate în scrisoarea deschisă a ONG-urilor adresată șefului Guvernului Republicii Moldova.

"Vă mulțumim pentru patriotism și inițiativa civică. Noi vă sprijinim, pe deplin, în ideea apărării Patriei noastre. Poporul nu trebuie să-și piardă propria țară din cauza conducerii defectuoase și a elitei politice putrede. Probabil, că a sosit timpul să ne consolidăm eforturile și să organizăm Forumul societății civile cu acea parte a cetățenilor țării care sînt cu adevărat patrioți. Ne putem apăra familiile, țara."

Cu stimă,

Goncearova O.

președintele Adunării Popoarelor din Moldova

Vă reamintim că în adresarea sa către prim-ministru o serie de ONG-uri i-au solicitat Guvernului să interzică activitatea structurilor, care promovează lichidarea Republicii Moldova, venind cu propunerea să fie luate o serie de acțiuni concrete în acest sens.

Source: www.voievod.org

Keywords:

aparare , Patria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
163 locuitori

Pocrovca este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 163 de oameni. Satul Pocrovca a fost menționat documentar în anul 1900.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.