Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 martie 2016, 14:15 Diaspora moldovenească views 8070
Adunarea Popoarelor din Moldova susține ideile apărării Patriei noastre
18 martie 2016, 14:15 Diaspora moldovenească views 8070

Adunarea Popoarelor din Moldova susține ideile apărării Patriei noastre

Organizaţia Obştească «Adunarea popoarelor din Moldova» susține ideile apărării Patriei noastre, prezentate în scrisoarea deschisă a ONG-urilor adresată șefului Guvernului Republicii Moldova.

"Vă mulțumim pentru patriotism și inițiativa civică. Noi vă sprijinim, pe deplin, în ideea apărării Patriei noastre. Poporul nu trebuie să-și piardă propria țară din cauza conducerii defectuoase și a elitei politice putrede. Probabil, că a sosit timpul să ne consolidăm eforturile și să organizăm Forumul societății civile cu acea parte a cetățenilor țării care sînt cu adevărat patrioți. Ne putem apăra familiile, țara."

Cu stimă,

Goncearova O.

președintele Adunării Popoarelor din Moldova

Vă reamintim că în adresarea sa către prim-ministru o serie de ONG-uri i-au solicitat Guvernului să interzică activitatea structurilor, care promovează lichidarea Republicii Moldova, venind cu propunerea să fie luate o serie de acțiuni concrete în acest sens.

Sursa: www.voievod.org

Cuvinte cheie:

aparare , Patria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1557
Populația:
3171 locuitori

Sărata Veche este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Sărata Nouă, Sărata Veche și Hitreşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Fălești și la 125 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3171 de oameni. Satul Sărata Veche a fost menționat documentar în anul 1557.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.