Go to section: Nature and tourism
14 august 2017, 18:00 Nature and tourism views 4130
Incendii de amploare în Grecia!
14 august 2017, 18:00 Nature and tourism views 4130

Incendii de amploare în Grecia!

Pompierii încearcă să stingă un incendiu de vegetaţie care a afectat mai multe localităţi la nord-est de capitala Greciei, Atena, au anunţat autorităţile, care au precizat că momentan nu există informaţii privind persoane rănite, însă zeci de clădiri au fost avariate.

Incendii în centrul Greciei. Peste 160 de pompieri se luptă cu focul în apropiere de Atena. Turişti şi localnici, evacuaţi

Peste 160 de pompieri cu 68 de maşini de stingere a incendiilor, două elicoptere şi două avioane încearcă să oprească extinderea incendiului care a izbucnit în localitatea Kalamos şi apoi s-a extins spre oraşul Varnavas, aflat la 32 de kilometri nord-est de Atena.

Ca măsură de precauţie, autorităţile au ordonat evacuarea a două tabere pentru tineret din zonă.

Sute de persoane au fost nevoite să-şi părăsească casele din zona Kalamos.

Vă reamintim că lista telefoanelor de urgență din cadrul consulatelor moldovenești în străinătate poate fi vizualizată AICI

Source: mediafax.ro

Keywords:

turism , incendiu , Grecia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1468 locuitori

Micleşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Micleşti şi Steţcani. Satul este situat la o distanță de 30 km de orașul Criuleni și la 32 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1468 de oameni. Prima mențiune documentară a localității Miclești datează din anul1528.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.