Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
14 august 2017, 18:00 Natura şi turismul views 4077
Incendii de amploare în Grecia!
14 august 2017, 18:00 Natura şi turismul views 4077

Incendii de amploare în Grecia!

Pompierii încearcă să stingă un incendiu de vegetaţie care a afectat mai multe localităţi la nord-est de capitala Greciei, Atena, au anunţat autorităţile, care au precizat că momentan nu există informaţii privind persoane rănite, însă zeci de clădiri au fost avariate.

Incendii în centrul Greciei. Peste 160 de pompieri se luptă cu focul în apropiere de Atena. Turişti şi localnici, evacuaţi

Peste 160 de pompieri cu 68 de maşini de stingere a incendiilor, două elicoptere şi două avioane încearcă să oprească extinderea incendiului care a izbucnit în localitatea Kalamos şi apoi s-a extins spre oraşul Varnavas, aflat la 32 de kilometri nord-est de Atena.

Ca măsură de precauţie, autorităţile au ordonat evacuarea a două tabere pentru tineret din zonă.

Sute de persoane au fost nevoite să-şi părăsească casele din zona Kalamos.

Vă reamintim că lista telefoanelor de urgență din cadrul consulatelor moldovenești în străinătate poate fi vizualizată AICI

Sursa: mediafax.ro

Cuvinte cheie:

turism , incendiu , Grecia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1835
Populația:
282 locuitori

Cuporani este un sat din cadrul comunei Tigheci, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Leova și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 282 de oameni. Satul Cuporani a fost menționat documentar în anul 1835.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.