01 august 2024, 13:15 views 847
Instituțiile de învățămînt sînt închise temporar la Chișinău: Decizia Comisiei pentru Situații de Urgență
01 august 2024, 13:15 views 847

Instituțiile de învățămînt sînt închise temporar la Chișinău: Decizia Comisiei pentru Situații de Urgență

Comisia Situații Excepționale Chișinău a decis că se sistează activitatea instituțiilor educaționale, școli și grădinițe, din Chișinău pe parcursul a două zile, pînă joi, 11 ianuarie.

La fel, se sistează și activitatea instituțiilor publice, cu excepția celor implicate în deszăpezire și înlăturarea ghețușului, celor din sănătate și aflate în serviciul persoanelor care se află în situații de risc, notează Noi.md.

Din cauza că pe unele străzi se intervine a treia oară, s-a luat decizia ca pînă la ora 16:00 să fie sistat transportul public, cu excepția celor cu scop tehnic de intervenție.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
5447 locuitori

Hîrbovăţ este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Hîrbovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 12 km de orașul Anenii Noi și la 44 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 5447 de oameni. Satul Hîrbovăț este menționat documentar în anul 1764.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.