26 june 2023, 11:00 views 979
Încă un candidat la șefia capitalei - despre cine este vorba
26 june 2023, 11:00 views 979

Încă un candidat la șefia capitalei - despre cine este vorba

Ion Bulgac este candidatul Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB) la funcția de primar al capitalei în cadrul alegerilor locale generale din toamnă.

Ion Bulgac este președintele organizației de tineret CUB. Anunțul privind candidatura sa la funcția de primar general al municipiului Chișinău a fost facut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Sînt conștient că ne așteaptă o campanie electorală foarte complicată și asta pentru că îi voi avea în calitate de contracandidați pe reprezentanții unei nomenclaturi obosite, care trebuie să fie desființată, priviți atent și o să vedeți că sînt toți la fel”, a spus Bulgac, transmite Noi.md cu rfeferire la protv.

În acest an, Ion Bulgac a fost licențiat în Drept la Universitatea de Stat din Moldova. În anul 2020, acesta a început activitatea de antreprenor în domeniul agricol, anunță formațiunea.

Pînă acum și-au mai anunțat intenția de a candida actualul primar al capitalei, Ion Ceban, din partea partidului pe care il conduce Miscarea Alternativă Națională, dar și Lilian Carp de la Partidul Acțiune și Solidaritate.

Source: noi.md

Keywords:

primaria , Chisinau , alegeri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1569 locuitori

Cupcui este un sat şi comună din raionul Leova. Cupcui este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Leova și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1569 de oameni. Satul Cupcui a fost menționat documentar în anul 1723.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.