28 march 2020, 10:30 views 3392
Chișinău a intrat în top-10 cele mai bune orașe CSI pentru excursii virtuale
28 march 2020, 10:30 views 3392

Chișinău a intrat în top-10 cele mai bune orașe CSI pentru excursii virtuale

Chișinău a intrat în top-10 cele mai bune orașe CSI pentru tururi și călătorii virtuale, excursii virtuale prin muzee și atracții turistice dintre orașele și țările CSI, transmite Noi.md.

Ratingul respectiv a fost pregătit de portalul turistic TurStat, care a inclus pe primele trei poziții din top orașele Minsk, Alma-Ata și Tașkent.

Pe primele zece locuri în clasamentul menționat se situează: Minsk și Vitebsk din Belarus, Alma-Ata și Nur-Sultan din Kazahstan, Tașkent din Uzbekistan, Bișkek din Kîrgîzstan, Baku din Azerbaidjan, Erevan în Armenia, Chișinău în Republica Moldova și Dușanbe în Tadjikistan.

Clasamentul a fost elaborat de portalul TurStat conform rezultatelor studierii numărului de oferte pentru tururi virtuale și excursii în orașele țărilor CSI în sistemele de căutare.

Source: noi.md

Keywords:

CSI , top , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
93 locuitori

Pervomaisc este un sat din cadrul comunei Lenin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Rîbnița și la 136 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2002, populaţia localității constituia 93 de oameni. Satul Pervomaisc a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.