25 march 2019, 11:20 views 12143
Amenzi mărite de trei ori pentru gunoiul în locurile interzise
25 march 2019, 11:20 views 12143

Amenzi mărite de trei ori pentru gunoiul în locurile interzise

Ruslan Codreanu cere majorarea amenzilor pentru cei care aruncă gunoaie în locuri neautorizate.

Totodată, acesta spune că sancțiunile se vor tripla în privința agenților economici care nu au contract cu întreprinderea municipală Autosalubrizare.

„Haideți să fim mai dur cu amenzile. E păcat că elevii de la școli, licee și școli profesionale trebuie să strîngă după cineva" a menționat Codreanu în cadrul ședinței.

Codreanu a dat indicații ca direcția juridică să formuleze un demers către Parlament pentru majorarea sancțiunilor pentru murdărie.

„Pe șoseaua Muncești o săptămînă, 1000 de oameni au curățit. Este tragic. Vreau să fac o ofertă pentru cei care nu vor, nu știu. sîntem gata să evacuăm gratis timp de 3 luni. Pe urmă, triplăm sancțiunile pentru cei care nu au contract", a spus primarul.

Codreanu a cerut companiei Autosalubritate să publice datele GPS cu mașinile aflate în lucru, pentru ca locuitorii orașului să vadă în timp real unde se află mașina care le face curat.

Source: diez.md

Keywords:

deşeuri , amenda

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1798
Populația:
1378 locuitori

Jora de Mijloc este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lopatna, Jora de Sus, Jora de Mijloc și Jora de Jos. Localitatea se află la distanța de 27 km de oraşul Orhei şi la 72 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1378 de oameni. Satul Jora de Mijloc a fost întemeiat în anul 1798.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.