02 august 2019, 12:35 views 15968
Codreanu, către părinţi:
02 august 2019, 12:35 views 15968

Codreanu, către părinţi: "Nu achitaţi niciun fel de taxe!"

Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, face apel către cetățenii orașului care au copii la școală sau la grădiniță.

Acesta le solicită părinţilor să nu achite niciun fel de taxe, în condițiile în care educația gratuită în Republica Moldova este garantată de Constituție.

„Aveți tot dreptul să solicitați informația pe ce s-au cheltuit banii Dumneavoastră. De asemenea, aveți dreptul să-mi scrieți mie, dar și la Centrul Naţional Anticorupţie și la Procuratură atunci cînd vi se solicită bani", a declarat Codreanu.

Nu demult, CNA a organizat o serie de întrevederi cu părinţii în grădiniţile la care îşi duc copiii, prin care le-a explicat în detalii de ce nu este corectă colectarea de bani.

Source: noi.md

Keywords:

taxa , Ruslan Codreanu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1448 locuitori

Păpăuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul Păpăuți este situat la o distanță de 8 km de orașul Rezina, și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului Păpăuți constituie 1448 de oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1618.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.