19 march 2018, 16:25 views 11406
Un Skatepark va fi construit în parcul Valea Trandafirilor
19 march 2018, 16:25 views 11406

Un Skatepark va fi construit în parcul Valea Trandafirilor

În parcul Valea Trandafirilor din capitală va fi construit un Skatepark modern. Un proiect al acestuia a fost prezentat astăzi de către autoritățile municipale în cadrul ședinței operative a Primăriei Chișinău.

Conceptul construcţiei a fost prezentat de consilierul municipal, Adrian Culai, care a specificat că Skatepark-ul face parte dintr-un proiect mai extins de amenajare şi modernizare a zonei verzi, însă nu a oferit detalii despre costul dar şi finanţarea lucrărilor.

Primarul interimar Silvia Radu a menţionat că proiectul are toată susţinerea autorităţilor locale însă nu poate fi finanţat integral din banii primăriei și a cerut autorilor conceptului să caute şi surse de finanţare externe.

Proiectul este elaborat la inițiativa Clubului Sportiv „Skateboarding". Lucrările de construcție a Complexului sportiv modern urmează a fi demarate în vara anului curent și se încadrează în conceptul de reamenajare a Parcului "Valea Trandafirilor", inițiat de către municipalitate.

Source: moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
484 locuitori

Hîrbovăţul Nou este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Anenii Noi și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 484 de locuitori. Satul Hîrbovăţul Nou a fost înființat în anul 1922.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.