01 october 2018, 17:00 views 9334
Trecerile subterane din capitală vor fi reparate (Foto)
01 october 2018, 17:00 views 9334

Trecerile subterane din capitală vor fi reparate (Foto)

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, a dispus astăzi să fie reparată trecerea subterană din preajma Spitalului Clinic Municipal nr. 1.

Potrivit Primăriei capitalei, decizia a fost luată avînd în vedere fluxul mare de pietoni care traversează prin pasaj pentru a ajunge la staţie.

În cadrul unei vizite la faţa locului, Silvia Radu a solicitat serviciilor responsabile să efectueze lucrări de reparaţie curentă a scărilor din toate cele patru accese, să cureţe pereţii de la intrarea în trecerea subterană, dar şi sistemul de canalizare şi să restabilească iluminatul public. Lucrările respective vor fi efectuate în următoarele zile.

De asemenea, primarul general interimar a menţionat că în primăvara curentă acest pasaj pietonal, precum şi alte treceri subterane vor intra în lucrări de reparaţie capitală.

Silviei Radu a remarcat că pasajele subterane urmează a fi restabilite, pentru a creşte securitatea pietonilor, precum şi a fluidiza traficul. „Ne dorim să creştem siguranţa în pasajele pietonale, pentru că lumea nu are curaj să le folosească. După ce vor fi reabilitate, orăşenii vor putea să circule în siguranţă fără să aibă teamă", a spus Silvia Radu.

În capitală există nouă treceri subterane de capacitate mare.

Source: moldpres.md

Keywords:

reparatie , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
2002 locuitori

Pohoarna este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Pohoarna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 29 km de orașul Șoldănești și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2002 oameni. Prima mențiune documentară a satului Pohrebea datează din anul 1527.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.