16 august 2017, 12:50 views 4446
Stația de epurare intră în reparație
16 august 2017, 12:50 views 4446

Stația de epurare intră în reparație

S.A. ,,Apă-Canal Chişinău" informează despre faptul că Stația de epurare a apelor uzate intră în reparație pentru 900 de zile, notează NOI.md cu referire la un comunicat al întreprinderii.

Licitația prin care a fost selectată compania care se va ocupa de lucrările de reparație a fost finalizată.

Amintim că depunerea ofertelor a avut loc pe 10 noiembrie 2016, la aceasta participînd 15 companii internaţionale din 13 ţări: România, Ucraina, Austria, Franţa, Germania, Italia, Turcia, Bulgaria, Polonia, China, Israel, Slovenia, Cehia.

Ca urmare a procedurii de evaluare a ofertelor, realizate în strictă conformitate cu politicile şi regulile de achiziţie BERD, Contractul a fost atribuit către Consortium PASSAVANT ENERGY & ENVIRONMENT GmbH & LUDWIG PFEIFFER Hoch-und Tiefbau GmbH & Co. KG, cu suma de 24 243 479,61 euro.

Contractul prevede reabilitarea structurilor existente pe linia apei (decantoare primare, bazine de aerare cu nămol activ, decantoare secundare), construcţia unei noi staţii de pompare a apelor uzate şi a deznisipatoarelor, precum şi construcţia liniei noi de tratare a nămolului (îngroşătoare, metantancuri, centrifugi).

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
285 locuitori

Ursari este un sat din cadrul comunei Buda, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Călărași și la 65 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 285 de oameni. Satul Ursari a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.