17 november 2016, 15:55 views 7670
O rută de troleibuz va fi anulată
17 november 2016, 15:55 views 7670

O rută de troleibuz va fi anulată

Traficul rutier pe strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, în perimetrul străzilor Columna şi 31 august1989, va fi sistat începînd cu ziua de sîmbătă, 19 noiembrie, ora 5.00 şi pînă pe 21 noiembrie, ora 5.00.

Circulaţia va fi sistată în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere, transmite NOI.md De asemenea, în zilele de sîmbătă şi duminică, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexe Mateevici, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni şi Vasile Alecsandri, în legătură cu desfăşurarea lucrărilor de curăţare şi defrişare a arborilor.

Pe perioada executării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi reorganizată. Ruta de troleibuz nr. 3 se anulează, iar rutele de troleibuz nr. 7 şi nr. 10 – se scurtează pînă la bulevardul Renaşterii Naţionale (Circ). Rutele de troleibuz nr. 24, nr. 25 şi nr. 29 – se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, str. Mihai Viteazul şi în continuare pe traseele stabilite. Circulaţia nocturnă a troleibuzelor de pe ruta nr. 24 se sistează.

Ruta de troleibuz nr. 4 se modifică după cum urmează: de pe bulevardul Constantin Negruzzi pe strada Ciuflea, strada Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit. Traseul rutelor nr. 5 şi nr. 8 se scurtează pînă la Universitatea de Medicină şi Farmacie, după cum urmează – de pe bulervardul Ştefan cel Mare şi Sfînt pe străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, Bucureşti, A. Şciusev, bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt şi în continuare pe traseele stabilite.

Ruta de autobuz nr. 11 se modifică după cum urmează: de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt pe strada Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit. Conducătorii auto care traversează zona sînt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Source: www.noi.md

Keywords:

troleibuz , Chisinau , rută , anulare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
1216 locuitori

Doina este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Doina Rumeanţev, Iasnaia Poleana. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Cahul și la 165 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1216 oameni. Satul Doina a fost menționat documentar în anul 1908.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.