11 january 2016, 11:00 views 4201
În municipiul Chișinău au fost plantați peste 7000 de arbori (Foto)
11 january 2016, 11:00 views 4201

În municipiul Chișinău au fost plantați peste 7000 de arbori (Foto)

De Ziua înverzirii, desfășurată sîmbătă, 29 octombrie, în toată țara, în municipiul Chișinău au fot plantați circa 7500 de arbori. În total, la acțiunea de sădire a copacilor au participat peste 2000 de locuitori ai capitalei.

Angajații Primăriei municipiului Chișinău și ai subdiviziunilor structurale, de asemenea s-au implicat la sădirea arborilor, aceștia au plantat copaci în pădurea-parc din str. Nicolae Milescu-Spătarul.

Potrivit Primăriei Chișinău, plantările de arbori în municipiu vor continua în săptămîna curentă, dar și pe parcursul întregii luni, noiembrie.

În total, în acest an, în municipiul Chișinău urmează să fie plantați 21 de mii de puieți, potrivit autorităților municipale.

Source: www.realitatea.md

Keywords:

copac , Chisinau , plante

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
682 locuitori

Vadul Turcului este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Molochişul Mic și Vadul Turcului. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 126 km de Chișinău. Populaţia satului Vadul Turcului alcătuia 682 de oameni în anul 2012. Satul Vadul Turcului a fost menționat documentar în anul 1769.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.