13 october 2016, 17:10 views 6292
La Chișinău s-ar putea să apară Metroul (Foto)
13 october 2016, 17:10 views 6292

La Chișinău s-ar putea să apară Metroul (Foto)

Tinerii designeri au prezentat proiectul hărții Metroului Chișinăului, în cadrul proiectului "Dezvoltarea de perspectivă a conceptului mun. Chișinău".

Proiectul a fost elaborat de către studenții Universității Tehnice din Moldova, de la Facultatea "Design industrial", în colaborare cu Institutul de Stat de Proiectare Urban Proiect la compartimentul "propuneri / planuri de a aborda problemele de transport" și i l-a înaintat Ministerului Transporturilor și Comunicațiilor, ca variantă de dezvoltare a infrastructurii transportului orașului.

Proiectul Metroului Chișinăului se află în stadiu de elaborare și a fost prevăzut în cadrul Planului de dezvoltare pentru anul 2020. Însă a fost înghețat din cauza situației economice dificile din țară.

Proiectul nu a fost încă aprobat și reprezintă o propunere. Acesta conține un plan al Chișinăului și brandingul hărții Metroului, inclusiv, biletele de călătorie, precum și brand-ul în stilul unic și imaginea grafică cu atracțiile Chișinăului.

Sperăm că într-o zi vreun locuitor sau vizitator al capitalei va putea să folosi serviciile Metroului de la Chișinău.

Source: actualitati.md

Keywords:

Chisinau , proiect , metrou

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
11860
Populația:
505 locuitori

Paicu este un sat din cadrul comunei Zîrneşti, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Cahul și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 505 oameni. Satul Paicu a fost menționat documentar în anul 1860.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.