27 may 2016, 15:20 views 5585
Coteț și-a revenit și va compărea în fața instanței
27 may 2016, 15:20 views 5585

Coteț și-a revenit și va compărea în fața instanței

Viceprimarul capitalei Vlad Coteț, învinuit în dosarul Primăria, va fi adus astăzi în faţa instanţei , notează NOI.md cu referire la informația parvenită de la CNA.

Urmare a deciziei medicilor, învinuitul poate să se deplaseze, iar starea lui de sănătate nu mai este în pericol.

Şedinţa este preconizată pentru ora 14.45.

Tot astăzi, unul dintre intermediari, învinuit în dosarul Primăria, a fost plasat în arest pentru 20 de zile în izolatorul CNA.

La 25 mai, CNA a descins la sediul Primăriei Chișinău în cadrul unui dosar de corupție inițiat la începutul acestui an .

Ulterior, Vadim Brînzaniuc, şeful Serviciului de presă al Primăriei Chişinău, a declarat pentru NOI.md că Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) a efectuat percheziţii doar în casele viceprimarului de Chişinău Vlad Coteţ şi şefului adjunct al Direcţiei arhitectură, urbanism şi relaţii funciare a capitalei, Radu Blaj

Source: www.noi.md

Keywords:

primaria , judecata

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
387 locuitori

Coşeni este un sat din cadrul comunei Negurenii Vechi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 42 km de orașul Ungheni și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 387 de oameni. Satul Coșeni a fost menționat documentar în anul 1546.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.