05 april 2016, 15:15 views 10217
Cum va arată noul mall al Capitalei
05 april 2016, 15:15 views 10217

Cum va arată noul mall al Capitalei

Anterior anunțam despre faptul că compania Zorile construiește un mall cu o suprafață de câteva mii de metri pătrați în sectorul Buiucani al Capitalei. Acesta urmează să fie dat în exploatare în luna decembrie 2016. Potrivit unei broșuri de prezenatrea, Zity Mall va prezinta o nouă destinaţie în Chişinău pentru vînzările cu amănuntul, divertisment şi desfătare culinară, aducând în vizorul vizitatorilor o experienţă inedită.

Având deschiderea preconizată pentru sfîrşitul anului 2016 la etajul 1 (în total 4500 m2 de suprafaţă disponibilă pentru locatiune), Zity Mall se va extinde în 2017 punând la dispoziţie cel mai impunător food-court (3400 m2) și o terasă imensă în aer liber (1100 m2) şi cel mai contemporan şi distractiv centru de divertisment pentru familii şi copii (3400 m2 suprafaţă comercială).

Formatul exclusiv de vânzări cu amănuntul al centrului comercial Zity Mall va combina la etajul 1 mărci comerciale în vogă cu atmosfera rafinată a mediului de oraş vechi, o cafenea amplasată chiar în centrul locaţiei şi o diversitate amplă, mereu în creştere de magazine care, cu anumite ocazii, se vor transforma într-un podium pentru cei mai notorii producători autohtoni şi comercianţi de îmbrăcăminte.

Zona de magazine în vogă şi atmosfera exclusivă vor ridica experienţa oricărui cumpărător la un nou nivel de relaxare şi satisfacţie care celebrează vinzarea cu amănuntul, arta culinară şi distracţia în cel mai energizant şi accesibil format.

Iată cum va arată Zity Mall din interior și exterior:

Source: diez.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
361 locuitori

Dămăşcani este un sat din cadrul oraşului Costeşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Rîșcani și la 208 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 361 de locuitori. Satul Dămășcani a fost menționat documentar în anul 1605.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.