04 june 2016, 16:20 views 6348
Centrul de Ghidare în Carieră, lansat la Chişinău
04 june 2016, 16:20 views 6348

Centrul de Ghidare în Carieră, lansat la Chişinău

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a inaugurat ieri Centrul de Ghidare în Carieră în municipiul Chişinău.

Beneficiarii Centrului, elevii, tinerii şi persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă, vor putea să-şi pună în practică experienţa şi cunoştinţele în domeniile în care sunt calificaţi şi să-şi evalueze aptitudinile şi capacităţile profesionale.

Ultima actualizare a bazei de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă arăta că la 22 martie erau disponibile peste 6700 de locuri de muncă, cu 1200 mai mult decât la începutul lunii februarie.

Cele mai multe posturi vacante sunt pentru specialiştii din domeniul medico-sanitar, iar pe locul doi se situează contabilii şi specialiştii în economie. De asemenea, la mare căutare sunt poliţiştii, pedagogii şi inginerii.

Centrul de Ghidare în Carieră va fi deschis în sediul biroului local al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă din sectorul Botanica al capitalei.

Source: trm.md

Keywords:

Chisinau , centru , carieră

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1710
Populația:
345 locuitori

Balinţi este un sat din cadrul comunei Iarova, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Balinți a fost menționat documentar în anul 1710.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.