22 february 2016, 16:34 views 7774
La Chișinău vor începe lucrările de primăvară pentru amenajarea orașului
22 february 2016, 16:34 views 7774

La Chișinău vor începe lucrările de primăvară pentru amenajarea orașului

Începînd cu 3 martie, 23 de întreprinderi municipale vor efectua lucrări de amenajare în municipiul Chișinău. Anunțul a fost făcut de către Petru Gontea, șeful Direcției generale locativ-comunale și amenajare, astăzi, la ședința serviciilor Primăriei.

Gontea a comunicat că toate întreprinderile municipale care vor fi antrenate în lucrările de primăvară au fost anunțate că la 3 martie vor trebui să mobilizeze angajații serviciilor comunale și să inițieze lucrările de amenajare a orașului. După cum a comunicat șeful Direcției generale locativ-comunale și amenajare, acum se desfășoară lucrările de pregătire.

„Au fost stabilite 90 de rute de evacuare a gunoiului din locurile, unde se vor executa lucrările. Săptămîna trecută au fost instalate 29 de containere de gunoi la Botanica – bulevardul Dacia și strada Independenței. În scuaruri au fost instalate peste o mie de coșuri de gunoi. Săptămîna aceasta lucrările vor continua", a specificat șeful Direcției generale locativ-comunale și amenajare. El a adăugat că pentru pregătire nesatisfăcătoare către lucrările de primăvară au fost deja întocmite 11 procese verbale de contravenții.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
1945 locuitori

Căzăneşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Căzăneşti, Vadul-Leca și Vadul-Leca Nou. Localitatea este situată la distanța de 40 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1945 de oameni. Satul Căzănești a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.