15 december 2015, 15:33 views 8551
Bilete falsificate în troleibuzele din Chișinău (Foto, Video)
15 december 2015, 15:33 views 8551

Bilete falsificate în troleibuzele din Chișinău (Foto, Video)

Pasagerii mijloacelor de transport în comun din municipiul Chișinău se plîng că taxatorii le dau bilete falsificate. Controlorii Regiei Transport Electric a capitalei au efectuat verificări și s-au convins că unii taxatori eliberează călătorilor bilete xerocopiate, informează NOI.md.

În seara zilei de 14 decembrie, a fost prinsă în flagrant taxatoarea unui troleibuz de pe ruta nr.22. Acest fapt a fost comunicat de către un utilizator de rețele sociale. Potrivit acestuia, taxatoarea avea asupra sa bilete xeroxate. Femeia a dat asigurări că biletele sînt originale și drept dovadă a prezentat foaia de evidență cu bobina de bilete. S-a dovedit că spre seară taxatoarea înfășura pe bobina golită ziua bilete falsificate.

Regia Transport Electric îi roagă insistent pe pasageri să fie atenți la bilete. Biletul falsificat poate fi distins după conturul gros, confuz al liniilor și cifrele șterse (vezi fotografia). La contact cu apa cerneala se scurge, ceea ce exclude autenticitatea biletului.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
938 locuitori

Cihoreni este un sat din cadrul comunei Bieşti, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 20 km de oraşul Orhei şi la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 938 de oameni. Satul Cihoreni a fost menționat documentar în anul 1604.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.