11 june 2015, 14:17 views 8671
30 de autobuze la mîna a doua urmează să ajungă la Chişinău
11 june 2015, 14:17 views 8671

30 de autobuze la mîna a doua urmează să ajungă la Chişinău

O companie autohtonă va livra Parcului Urban de Autobuze vehicule la mâna a doua. Antreprenorul a fost desemnat în urma licitaţiilor.

Potrivit șefului Parcului Urban de Autobuze, Iacob Capcelea, sunt propuse autobuze de producţie olandeză, care au o vechime de până la zece ani.

„La concurs au participat șase agenți economici, dintre care trei sunt din Republica Moldova, iar alți trei agenți economici sunt de peste hotare. Au fost propuse autobuze noi, cât și la mâna a doua. Au fost propuse autobuze produse în Slovacia, Belarus, Olanda, Suedia. Grupul de lucru a ales câștigătorul concursului, astfel, vor fi contractate autobuze din Olanda. Primul lot va cuprinde până la 30 de unități", a menționat Iacob Capcelea.

Source: trm.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1809
Populația:
162 locuitori

Andriașevca Veche este un sat din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 120 km de Chișinău. Populaţia satului Andriașevca Veche alcătuia 162 de oameni în anul 1998. Satul Andriașevca Veche a fost menționat documentar în anul 1809.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.