Go to section: Fine art
31 march 2014, 12:21 Fine art views 9664
Vernisajul pictorilor GrEv KaFi la Comrat
Photo: trm.md
31 march 2014, 12:21 Fine art views 9664

Vernisajul pictorilor GrEv KaFi la Comrat

Spulberă tristeţea şi înfiripă dragostea pentru viaţă. Tablourile cuplului de artişti plastici GrEv KaFi au fost expuse pentru contemplare la Galeria de Arte din Comrat. Expoziţia este dedicată marelui pictor rus, Nicolai Rerih.

Cuplul de pictori Eudochia Fedelskaia şi Grigori Kabacinîi creează în stilul renumitului pictor rus Nicolai Rerih, sub pseudonimul GrEv KaFi. Ei aplică tehnologia italiană, adică folosesc vegetaţia în pictură, în încercarea de a răspunde la întrebările despre viaţă şi veşnicie.

Aceasta este deja a patra expoziţie a pictorilor GrEv KaFi la Comrat.

„Noi ştim că viaţa merită să fie trăită, în toate manifestările ei. Noi ne inspirăm de la ea, de aceea, înţelepciunea care se trage din marea lecţie de viaţă, ne străduim să o aducem şi să o exprimăm în pictură, utilizînd noi forme şi idei", afirmă Grigori Kabacinîi.

Expoziţia de pictură care aparţine membrilor asociaţiei Rerih din Chişinău va fi deschisă publicului la Galeria de Arte din Comrat timp de o lună.

Source: trm.md

Keywords:

expoziție , arta , pictor , Comrat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
745 locuitori

Chioselia Mare este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frumuşica și Chioselia Mare. Localitatea se află la distanța de 52 km de orașul Cahul și la 134 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 745 de oameni. Satul Chioselia Mare a fost menționat documentar în anul 1765.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.