16 august 2013, 15:23 Health views 14617
16 august 2013, 15:23 Health views 14617

Pastila care înlocuiește exercițiile din sala de sport


Foto: incomemagazine.ro

Specialiștii americani au efectuat mai multe experimente care le-au întărit speranța că, pe viitor, o singură pastilă va înlocui cu succes exercițiile din sala de sport, scrie incomemagazine.ro.

Ei au creat un compus special, care, administrat la șoareci, a determinat o intensificare a activități structurilor proteinice care controlează ritmul cardiac și ceasul biologic al omului. Șoarecii au început, apoi, să piardă rapid în greutate. S-a înregistrat, de asemenea, o scădere a nivelului de colesterol din sînge. In egală măsură, s-a constatat un consum mai mare de energie din partea șoarecilor, în condițiile unei încărcături fizice normale.

In etapa următoarea a experimentului, s-a folosit altă specie de șoareci, recunoscuți pentru apetitul lor oarecum ieșit din comun și foarte rezistenți fizic. Efectul preparatului creat de cercetătorii americani a fost similar: rozătoarele au slăbit, sporindu-și, în același timp, „aptitudinile” sportive și, implicit, rezistența.

Oamenii  de știință au declarat că, într-un vitor nu foarte îndepărtat, preparatul va fi testat pe oameni.

 

Sursa: incomemagazine.ro

Keywords:

sport , dieta , medicamente

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
798 locuitori

Sevirova este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ivanovca și Sevirova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Florești și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 798 de oameni. Satul Sevirova a fost menționat documentar în anul 1803.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.