Show news from...

eye 11336 Views

Elixir miraculos. Efectele sunt fenomenale


Photo: frunza-verde.ro

Toxinele absorbite de la nivelul tubului digestiv trec in limfa si in sange, circuland apoi in intregul organism. Ele se pot acumula la nivelul pielii, in articulatii, in ficat sau splina, determinand boli cutanate precum urticarie, acnee, eczeme, psoriazis, afectiuni hepatosplenice, guta etc.

Sangele transporta substantele reziduale pro­duse in timpul metabolismului catre rinichi, de unde sunt eliminate prin urina. Sistemul limfatic, o retea com­plexa, formata din ganglioni, glande, vase si capi­lare limfatice, functioneaza ca un filtru care inlatura celulele moarte, microbii, diversele toxine, dar in ace­lasi timp produce macrofage si limfocite, celule de aparare a organismului.

Acumularea in exces a rezi­duurilor in corpul nostru afecteaza functionarea nor­mala a sistemului limfatic si conduce in timp la slabirea imu­nitatii, cresterea in greutate si la instalarea unor afec­tiuni grave, precum limfedem, limfangioame. De­toxi­fierea periodica a sangelui si a limfei este, prin ur­mare, foarte importanta, si se poate realiza eficient si usor cu ajutorul acestui suc natural.

Elixir natural pentru curățarea sîngelui

Ingrediente:

- 1 sfecla rosie
- 1 radacina de fenicul
- 1 mana de patrunjel
- 1 mana de coriandru
- 2 lamai
- 2 feliute ghimbir proaspata
- 1 para

Mod de preparare:

Toate ingredientele se trec prin storcatorul prin presare la rece.
Consumati imediat, sau il puteti pastra la frigider timp de cateva ore.
Acest suc natural trebuie consumat in maxim 12-14 ore de la producere

Keywords:

plante , medicina , sanatate

Comments

 (1)
  • #1 xiaojun
    This message was deleted by the moderator!

Settlements of Moldova and Diaspora

Hincăuţi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
2010 locuitori

Hincăuţi este un sat și comună din raionul Edineț. În componența comunei Hincăuți intră satele Hincăuți, Clișcăuți și Poiana. Satul Hincăuți se află la o distanță de 18 km de orașul Edineț și la 224 km de Chișinău. La 01.01.2008 populaţia comunei constituia 2010 persoane. Prima atestare documentară a satului Hincăuți din ținutul Hotin datează din 20 decembrie 1670.

Read more