23 july 2013, 09:55 Sport views 7200
23 july 2013, 09:55 Sport views 7200

Dan Olaru a devenit posesor al Cupei Europei la tir cu arcul (cadeţi)


Foto: trm.md

Dinamovistul Dan Olaru a devenit ieri posesor al Cupei Europei la tir cu arcul în concursul rezervat cadeţilor, desfăşurat la Bucureşti (România), transmite MOLDPRES.

El a devenit cîştigătorul turneului cu un total de 1356 puncte. ”Este o evoluţie meritorie, care insuflă mult optimism pe viitor”, astfel a comentat prestaţia arcaşului şeful adjunct al Clubului Sportiv Central ”Dinamo”, Alexandru Şendrea.

Alexandra Mîrcă s-a situat pe locul şapte în concursul feminin.

Lotul naţional a fost prezent la această competiţie cu 11 membri (trei oficiali şi opt sportivi).

Dan Olaru a participat la Jocurile Olimpice de la Londra, fiind portdrapelul delegaţiei moldoveneşti şi primul arcaş moldovean prezent la asemenea competiţii. El a promovat surprinzător pentru mulţi experţi în şaisprezecimile de finală ale turneului. Anul trecut sportivul a devenit medaliat cu bronz la Campionatul European, notează MOLDPRES.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1840
Populația:
304 locuitori

Heleşteni este un sat din cadrul comunei Marinici, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Nisporeni și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 304 oameni. Satul Heleșteni a fost menționat documentar în anul 1840.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.