31 october 2023, 12:00 Sport views 1617
Alexandrin Guțu a devenit campion mondial U-23
31 october 2023, 12:00 Sport views 1617

Alexandrin Guțu a devenit campion mondial U-23

Luptătorul de stil greco-roman, Alexandrin Guțu, a devenit campion mondial U-23. În finala categoriei de pînă la 77 kg, sportivul nostru l-a învins pe azerul Khasay Hasanli.

Pînă a intra în posesia medaliei de aur, Alexandrin Guțu a mai învins reprezentanți din Serbia, Albania, Belgia și Kîrgîzstan, notează Noi.md.

Alexandrin Guțu a devenit anul acesta și campion european la această categorie de vîrstă, titlul cîștigat chiar în fața aceluiași sportiv din Azerbaidjan.

Pe podium la proba greco-romane a urcat și Vitalie Eriomenco. Sportivul, care este originar din Căușeni, a cucerit medalia de bronz în categoria de greutate de pînă la 63 kg, după ce l-a învins în duelul pentru locul trei pe un reprezentant din India.

Lotul național de lupte a obținut la Campionatul Mondial U-23 de la Tirana, Albania medalii - de argint la lupte libere, medalie de aur și de argint la lupte feminine și o distincție de aur și una de bronz la stilul greco-roman.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
222 locuitori

Cortenul Nou este un sat din cadrul comunei Cealîc, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 222 de oameni. Satul Cortenul Nou a fost menționat documentar în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.