07 july 2013, 15:21 Sport views 3740
07 july 2013, 15:21 Sport views 3740

Moldovenii au stabilit şase recorduri mondiale la triatlon forţă


 

Membrii lotului naţional de triatlon forţă au satbilit şase noi recorduri mondiale la Campionatul lumii desfăşurat la Antwerpen (Belgia), a informat astăzi într-o conferinţă de presă preşedintele federaţiei naţionale de profil Boris Volosatîi, transmite MOLDPRES.

”Unul dintre recordmeni, Roman Scorici, a devenit în premieră în istoria sportului moldovenesc campion absolut. în genere, cuvinte de laudă merită toţi cei 17 membri ai echipei care au cucerit 56 de distincţii de aur, de argint şi de bronz. Chiar dacă pînă la următoarea ediţie a Mondialelor mai este aproximativ un an, am început deja pregătirile. Asta pentru că în toamna lui 2014 noi vom găzdui în premieră Campionatul Mondial”, a declarat preşedintele federaţiei.

”A fost destul de dificil, dar m-am pregătit cu maximă seriozitate de acest campionat şi am învins”, a declarat Roman Scorici.

Federaţia naţională de triatlon forţă a fost creată în urmă cu 12 ani, notează MOLDPRES.

Keywords:

moldovenii , record , lume

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
585 locuitori

Zolotievca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Larga și Zolotievca. Localitatea se află la distanța de 57 km de orașul Anenii Noi și la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 585 de oameni. Satul Zolotievca a fost menționat documentar în anul 1860.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.