29 july 2023, 12:00 Sport views 1255
Judocanul Andrei Peaticovschi a cucerit bronzul la Festivalul Olimpic al Tineretului European
29 july 2023, 12:00 Sport views 1255

Judocanul Andrei Peaticovschi a cucerit bronzul la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Judocanul Andrei Peaticovschi a cucerit medalia de bronz la Festivalul Olimpic al Tineretului European – EYOF Maribor 2023. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Comitetului național olimpic și sportiv din Republica Moldova.

Potrivit Comitetului, Andrei Peaticovschi a obținut patru victorii în categoria de greutate 81 kg, cu grecul Nikolaos Tzagkidis, sîrbul Dusan Grahovac, slovenul Maj Kavnik și croatul Ivan Brnada.

„Andrei a pierdut doar în semifinale în fața turcului Emir Ari”, au precizat reprezentanții Comitetului, transmite Noi.md cu referire la newsmaker.

Festivalul Olimpic al Tineretului European 2023 din Maribor, Slovenia, este dedicat tinerilor sportivi din 50 de state membre ale Asociației Europene a Comitetelor Olimpice.

Festivalul are loc în perioada 23-29 iulie 2023, iar Republica Moldova este reprezentată de 24 de sportivi. Aceștia concurează la următoarele probe de sport: atletism, judo, natație, tenis, ciclism și gimnastică artistică.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
1402 locuitori

Dominteni este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dominteni, Văleni și Mihăileni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Drochia și la 166 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului Dominteni constituia 1402 locuitori.Satul Dominteni a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.