07 april 2023, 12:00 Sport views 1389
În premieră, un moldovean a cîștigat un turneu mondial de poker
07 april 2023, 12:00 Sport views 1389

În premieră, un moldovean a cîștigat un turneu mondial de poker

Pavel Pleșuv este primul moldovean care cîștigă competiția World Series of Poker, organizată anual în orașul Paradise din Nevada. Tînărul a cucerit prima sa brățară pentru el și pentru Republica Moldova.

Cu toate că este pentru prima dată cînd un reprezentant al țării noastre reușește o asemenea victorie, Pavel Pleșuv a obținut rezultate remarcabile și în edițiile anterioare ale turneului, transmite Noi.md cu referire la diez.md.

Odată cu această victorie, moldoveanul și-a asigurat cel mai mare cîștig cash live de pînă acum. Pavel Pleșuv a depășit alți 10.429 de participanți în cinci zile pentru a revendica cea mai mare parte din fondul de premii alocat pentru competiție de 13.905.360 de dolari. Drept urmare, acesta a încasat suma de 1.201.564 de dolari.

„Este foarte frumos să cîștig prima mea brățară într-un domeniu atît de mare și pentru o sumă atît de mare. Se simte uimitor”, a declarat Pavel Pleșuv pentru PokerNews.

Pavel a venit și cu un mesaj încurajator în urma victoriei pe care a obținut-o: „Continuă să studiezi și să crezi în visurile tale. Urmează-ți pasiunea și nu lăsa ca rezultatele să-ți afecteze viața prea mult. Poți vedea o mulțime de lucruri bune, chiar și atunci cînd ai parte de înfrîngeri”.

În interviul oferit pentru PokerNews, tînărul a menționat că banii cîștigați îi va investi în procurarea unei case, își va plăti taxele, va susține Ucraina, oamenii care au nevoie și va petrece alături de prieteni și familie.

Source: noi.md

Keywords:

turneu , poker

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1832
Populația:
3903 locuitori

Başcalia este un sat şi comună din raionul Basarabeasca. Başcalia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 23 km de orașul Basarabeasca și la 118 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3903 oameni. Satul Bașcalia a fost întemeiat în anul 1832.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.