28 may 2022, 13:15 Sport views 2668
Vadim Dimitrov s-a oprit la un pas de o medalie la Campionatul European de Taekwondo
28 may 2022, 13:15 Sport views 2668

Vadim Dimitrov s-a oprit la un pas de o medalie la Campionatul European de Taekwondo

Vadim Dimitrov a ocupat locul cinci la Campionatul European de Taekwondo, desfășurat la Manchester în perioada 19-22 mai, la care au participat 350 de sportivi din 37 de țări. Vadim Dimitrov s-a oprit la un pas de o medalie, pierzând în sferturi în fața unui sportiv din Croația, transmite Noi.md. Sportivul moldovean a mulțumit tuturor celor care l-au susținut și s-au îngrijorat pentru el.

"„Nu pot să spun că sînt mulțumit de rezultat, dar pot spune cu siguranță că este firesc și nu am nicio pretenție față de mine însumi, din moment ce am evoluat cu toată dăruirea!”, a scris Vadim Dimitrov pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
6072 locuitori

Gîsca este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Gîsca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Căușeni și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Gîsca alcătuia 6072 de cetăţeni în anul 1997. Satul Gîsca a fost menționat documentar în anul 1807.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.