21 april 2022, 12:00 Sport views 2895
Un boxer moldovean a ajuns în finala Campionatului European
Photo: https://www.iba.sport/wp-content/uploads/2022/04/site-size-4-1.jpg
21 april 2022, 12:00 Sport views 2895

Un boxer moldovean a ajuns în finala Campionatului European

Vineri seara, Ianus Caravan, care concurează în categoria de greutate de 63,5 kg, va lupta cu georgianul Demur Karadjaya în lupta finală a Campionatului European de tineret, desfășurată în capitala Bulgariei, Sofia, relatează Noi.md.

În drum spre finală, Ianus l-a învins pe Simon Meyer Felix din Elveția, grecul Kosturos Panagia și Renat Sarovs din Letonia.

Ilie Argatu a pierdut în lupta semifinală în fața albanezului Zeneli Arzhol și a cîștigat medalia de bronz la categoria de greutate de 51 kg. De asemenea, a ocupat locul trei și a cîștigat medalia de bronz la categoria grea Nicolae Burduja, care a pierdut în fața stăpînul ringului, Kirill Borisov.

 Performanța de succes a echipei țării noastre la Campionatul European este rezultatul acțiunilor productive comune ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării și Federației de box din Moldova.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1832 locuitori

Bălceana este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1832 de oameni. Satul Bălceana a fost menționat documentar în anul 1443.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.