02 april 2013, 09:31 Sport views 5181
02 april 2013, 09:31 Sport views 5181

Dubarenco din nou a adus victoria Moldovei


Foto: trm.md

Echipa Moldovei s-a calificat în premieră în etapa a doua a Cupei Davis din grupa a doua valorică a Zonei Euro-Africane. Cel mai tînăr tenisman din lotul echipei noastre, Maxim Dubarenco l-a învins în meciul decisiv pe Viktor Filipenko, iar Moldova s-a impus în faţa Ungariei cu 3-2.

În meciul deicisiv Maxim Dubarenco a adus echipei Moldovei punctul decisiv într-un meci care a durat trei ore şi 20 de minute.

Reprezentantul Ungariei în clasificarea mondială se află pe locul 805. Maxim Dubarenco ocupă locul 525 în ratingul ATP.

Moldova a reuşit astfel cea mai mare performanţă într-o astfel de competiţie. În runda următoare, selecţionata Moldovei se va duela cu Bosnia şi Herţegovina.

Selecționata Moldoei evoluează în Cupa Davis din anul 1995. Ea ocupă locul  67.

Keywords:

sport , tenis

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1692
Populația:
21 locuitori

Pojarna este un sat din cadrul comunei Sinești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Ungheni și la 74 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 21 de locuitori. Satul Pojarna a fost menționat documentar în anul 1692.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.