29 july 2012, 10:40 Sport views 7152
29 july 2012, 10:40 Sport views 7152

Medaliat cu argint la Dame

Medaliatul cu argint la Campionatul Mondial la Dame Nicolai Cacpaclî din Găgăuzia a adus o singură medalie Republicii Moldova la campionatul din Bulgaria, relatează ATV Comrat. A fost una dintre cele mai dure competiții ale sale, spune sportivul de nouă ani.

Pe baza rezultatelor din anul trecut (iar anul trecut Nicolai Cacpaclî a fost al şaselea la Campionatul European), eram siguri că medalia va fi a noastră. Lupta a fost foarte grea, în a cincea rundă a jucat cu campionul european din acest an Nikita Volkov din Moscova, dar jucătorul nostru nu ceda mult rivalului său, a spus antrenorul Andrei Ceșmegi.

Nicolai se ocupă cu acest sport încă din grădiniţă timp de cinci ani, iar antrenamentele şi talentul și-au spus cuvîntul. El iubeşte să joace şah şi dame şi consideră că acest sport este foarte util.

Keywords:

medalie , Dame

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
969 locuitori

Movileni este un sat din cadrul comunei Cuhneşti, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Glodeni și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 969 de oameni. Satul Movileni a fost înființat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.