25 june 2018, 10:55 Sport views 13145
CM 2018: Columbia s-a impus cu 3-0 în faţa Poloniei
25 june 2018, 10:55 Sport views 13145

CM 2018: Columbia s-a impus cu 3-0 în faţa Poloniei

Columbia nu a avut emoţii în al doilea meci din cadrul grupei H a Campionatului Mondial din Rusia, şi s-a impus cu 3-0 în faţa Poloniei.

Miza înfruntării și-a spus cuvîntul din primele minute. Un ritm alert, cu intrări la limita regulamentului, dar fără ocazii importante de gol. Polonezii au încercat să deschidă formația sud-americană pe benzi, cu centrări spre Lewandowski, dar au punctat doar la capitolul loviturilor de la colțul terenului.

Deschiderea scorului a venit în minutul 40. James, starul lui Bayern Munchen, a centrat precis în careul lui Szczesny, iar Yerry Mina, absent în meciul de debut, a trimis necruțător cu capul.

Repriza a doua a fost o luptă între Lewandowski și toată suflarea columbiană de pe Kazan Arena. Golgeterul Poloniei a coborît în dese rînduri în propria jumătate pentru a culege baloane, a șutat, centrat, totul în zadar, într-o atmosferă incendiară creată de fanii sud-americani.

Columbia și-a făcut ușor finalul de meci. Falcao a reluat elegant, cu exteriorul, o pasă filtrantă venită de la Quintero, înscriind astfel primul său gol la un Campionat Mondial.

Ultimul cuvînt i-a aparținut lui Cuadrado. Demarcat excelent în centrul defensivei adverse a primit o pasă de maestru de la același James, jucătorul implicat în cele mai multe goluri, 8, la ultimele două turnee finale.

Polonia, echipa care a cîștigat grupa de calificare din care a făcut parte și Romînia este eliminată după doar două partide, în timp ce Columbia e obligată să cîștige meciul din ultima etapă contra Senegalului pentru a merge în optimi.

Celelalte echipe deja eliminate sînt: Egipt, Arabia Saudită, Maroc, Peru, Costa Rica, Panama, Tunisia.

Echipele deja calificate sînt: Rusia, Franța, Uruguay, Croația, Anglia și Belgia.

Source: gsp.ro

Keywords:

CM-2018 , fotbal , Columbia , Polonia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
230 locuitori

Pohrebea Nouă este un sat din cadrul comunei Comisarovca Nouă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Dubăsari și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Pohrebea Nouă alcătuia 230 de oameni în anul 2011. Satul Pohrebea Nouă a fost întemeiat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.