02 september 2018, 15:55 Sport views 15489
Moldovenii au defilat pe stadionul din PyeongChang (Foto)
02 september 2018, 15:55 Sport views 15489

Moldovenii au defilat pe stadionul din PyeongChang (Foto)

Delegația Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de iarnă 2018 a defilat acum cîteva minute pe stadionul din PyeongChang. Portdrapelul țării noastre la ceremonie a fost schiorul Nicolae Gaiduc.

Amintim că, din delegație fac parte sportivii Nicolae Gaiduc și Cristopher Hoerl, antrenorii Nadejda Bria și Johan Frisck, jurnalistul Sandu Mihai, dar și doi reprezentanți ai Comitetului Național Olimpic și Sportiv: Larisa Popov (conducător de echipă) și Cristina Vasilianov (secretar general al CNOS, șef de misiune).

Primul moldovean care va intra în concurs la Jocurile Olimpice din PyeongChang este Cristopher Hoerl. Austriacul naturalizat va debuta pe 11 februarie, ora 04:00 (ora Chișinăului) la schi alpin, disciplina downhill.

Source: realitatea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1813
Populația:
13756 locuitori

Taraclia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Taraclia. Amplasat în sudul stepei Bugeacului, pe partea stîngă a rîului Lunguţa, oraşul Taraclia este situat la o distanţă de 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului Taraclia constituie 13756 locuitori. Localitatea Taraclia a fost înfiinţată în anul 1813 de colonişti moldoveni, bulgari şi găgăuzi care s-au strămutat din teritoriile de dincolo de Prut şi Dunăre.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.