20 january 2017, 17:02 Sport views 2817
Pavel Cebanu a fost reales în funcția de președinte al FMF
20 january 2017, 17:02 Sport views 2817

Pavel Cebanu a fost reales în funcția de președinte al FMF

În cadrul celui de-al 15-lea congres al Federației Moldovenești de fotbal, Pavel Ciobanu a fost reales în funcția de președinte. Acesta a fost ales în calitate de președinte a federației de profil pentru a șasea oară.

Pentru candidatura lui Cebanu au votat toți 165 de delegați, care au participat la congres.

În funcția de vicepreședinte a fost ales Dragoș Hîncu. Din comitetul executiv al Federației Moldovenești de fotbal vor face parte nume sonore din fotbalul moldovenesc: Vaja Tarkhnishvili, Mihai Usatîi și Petru Jardan.

Source: unimedia.info

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Municipiu
Prima atestare:
1421
Populația:
122669 locuitori
Logo

Municipiul Bălţi, „capitala de nord” a Republicii Moldova, este al treilea ca mărime, potenţial industrial şi cultural, după Chișinău şi Tiraspol, centru urban al ţării, cu o populaţie de  122669 locuitori, conform datelor recensămîntului din anul 2004.  Se presupune că primele atestări documentare despre localitatea Bălţi datează din anul 1421, cînd, prin dania lui Alexandru cel Bun, în valea rîului Răut se constituie domeniul cneaghinei Ringala, fosta soţie a voievodului. Anume în această zonă, ar fi fost întemeiată ulterior aşezarea Bălţi. Cert este faptul că denumirea localităţii vine de la locul mlăştinos, plin de bălţi, unde se înființează localitate.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.