13 july 2016, 15:35 Sport views 9573
Dansatorii moldoveni au cucerit aurul la Campionatul European de Dans Latin (Video)
13 july 2016, 15:35 Sport views 9573

Dansatorii moldoveni au cucerit aurul la Campionatul European de Dans Latin (Video)

Sportivii din Republica Moldova, Anna Matus și Gabriele Goffredo, au cucerit medalia de aur la Campionatul European de Dans Latin, desfășurat în orașul Rimini, Italia, la care au participat 71 de pecrechi de dansatori din mai multe țări europene.

Presa internațională a scris: "Pe ei îi adoră sau urăsc - această este gama largă a emoțiilor experților sau spectatorilor. Ei nu lasă pe nimeni indiferenți".

În baza rezultatelor obținute pe parcursul lunii martie, Asociația Internațională a Jocurilor Mondiale (IWGA) a oferit titlul de "sportivii lunii", Campionilor Mondiali Gabriele Goffredo și Anna Matus (Moldova). Anume în această lună, dansatorii au câștigat pentru prima dată WDSG Grand Slam în programul latino-american, care a avut loc în Helsinki.

Perechea, formată din Gabriele și Anna, au câștigat și Jocurile Mondiale din Kali, Columbia, ediția 2013, unde au fost aplaudați de aproximativ 17 000 de spectatori.

Dansatorii participă împreună de cinci ani, câștigând în cariera lor mai mult de 50 de competiții oficiale, dar începând cu anul 2013, s-au clasat mereu pe primele trei locuri la toate competițiile.

Source: www.realitatea.md

Keywords:

Dansuri , Campionat , medalie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
31 locuitori

Sagaidacul de Sus este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 19 km de oraşul Criuleni şi la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 31 de oameni. Satul Sagaidacul de Sus a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.