17 june 2016, 15:30 Sport views 5260
Încă un sportiv calificat la Olimpiada de la Rio de Janeiro!
17 june 2016, 15:30 Sport views 5260

Încă un sportiv calificat la Olimpiada de la Rio de Janeiro!

Republica Moldova mai are un sportiv calificat la Olimpiada de la Rio de Janeiro! Alexandra Mîrca şi-a asigurat prezenţa la Jocurile Olimpice de vară din acest an după ce a ajuns în semifinalele ultimului turneu de calificare în proba de tir cu arcul ce are loc în Turcia, la Antalya.

Sportiva noastră, în vîrstă de 22 de ani, a eliminat-o în sferturile de finală pe principala favorită a competiţiei, Alicia Marin din Spania.

Mîrca a câştigat cele trei seturi cu 27-23, 28-25 și 27-25.

Din păcate, la turneul din Turcia, arcaşii moldoveni Dan Olaru şi Dmitri Dancov au ratat calificarea la Olimpiadă.

Dancov a fost învins de elveţianul Adrian Faber încă în runda a doua, iar Olaru a pierdut în şaisprezecimi în fața lui Pavel Dalidovici din Belarus.

Source: www.publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
453 locuitori

Alexandrovca este un sat din cadrul comunei Trifăneşti, raionul Floreşti. Satul este situat pe malul stîng al rîului Căinari, la distanța de 20 km de oraşul Floreşti și la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 453 de oameni. Satul Alexandrovca a fost înființat în anul 1895.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.