14 may 2016, 11:50 Sport views 5974
Luptătoarea Mariana Cherdivară-Eșanu va reprezenta RM la JO de la Rio
14 may 2016, 11:50 Sport views 5974

Luptătoarea Mariana Cherdivară-Eșanu va reprezenta RM la JO de la Rio

Republica Moldova va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (Brazilia, 5-21 august) și cu luptătoarea de stil liber Mariana Cherdivară-Eșanu.

Faptul ca atare a devenit certitudine ieri. Federația Internațională de Lupte a informat federația națională de profil că Oksana Herhel (Ucraina) a fost depistată pozitiv la controlul antidoping. Aceasta o învinsese în semifinala turneului olimpic de calificare pe Mariana Cherdivară-Eșanu. În urma descalificării luptătoarei ucrainene, dreptul de a participa la Olimpiadă i-a revenit sportivei moldovene.

Anterior în posesia biletelor olimpice de acreditare au intrat luptătorii de stil liber Evgheni Nedealco și Nicolae Ceban. "Acesta-i un succes, un rezultat al muncii depuse de antrenori, federație", astfel a concluzionat succint președintele Federației Moldovenești de Lupte Victor Peicov.

Source: www.moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
638 locuitori

Cremenciug este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cremenciug, Valea, Sobari și Livezi. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Soroca și la 184 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 638 de oameni. Satul Cremenciug a fost menționat documentar în anul 1611.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.